Bgroeninggem

Tervetuloa Bruno Gröningin ystäväpiiriin

Avunsaanti ja parantuminen henkistä tietä Bruno Gröningin opin avulla on lääketieteellisesti todistettavissa!

  • • Mitä vanhat kansat kaikissa korkeakulttuureissa tiesivät
  • • Mitä uuden ajan lääkärit (mm. Paracelsus ja Hahnemann) käyttivät hyväkseen
  • • Minkä tiede on joillakin perustavanlaatuisilla löydöillä vahvistanut:

On olemassa korkeampi voima, joka on kaiken elävän perusta ja joka kykenee parantamaan!

Bruno Gröning nimitti sitä elämänvoimaksi, parannuksenvoimaksi, "Heilstromiksi" tai jumalalliseksi voimaksi. Hänellä oli siitä tarkka intuitiivinen tieto, jonka hän antoi yksinkertaisella opillaan kaikkien ihmisten käytettäväksi.

Bruno Gröningin ystäväpiiri on apua saaneiden ja parantuneiden ihmisten yhteenliittymä. Kokemuksensa he ovat keränneet tänä päivänä suurelta osin unohdettua luonnollista parannuksenvoimaa vastaanottamalla. Kaikkialla maailmassa annetaan Bruno Gröningin oppia eteenpäin uskonnoista ja kansakunnista riippumatta.

Jokainen ihminen voi määrätyssä asennossa ja määrätyllä asenteella ottaa itseensä jumalallista voimaa. Tämä kehossa tuntuva "Heilstrom" kykenee vaikuttamaan avunsaanteihin ja jopa kroonisten ja vakavien elimellisten sairauksien sekä rappeumasairauksien parantumisiin.

"Luota ja usko, jumalallinen voima auttaa ja parantaa." (Bruno Gröning)

Lukuisia parantumisia rekisteröidään lääketieteellisen anamneesin mukaisesti. Bruno Gröningin ystäväpiirin Lääketieteellinen erikoisryhmä (MWF), tuhansien lääkäreiden ja muiden terveydenhuoltoalan ammattien edustajien foorumi, tarkistaa kertomusten sisällön ja, mikäli mahdollista, dokumentoi kertomukset ja liittää niihin riippumattomien lääkäreiden tutkimustulosten perusteella lääkäreiden kommentit.

Sinnbild Lichterkette

Valoketju

Tulkaa tekin osaksi maailmanlaajuista kampanjaa ja avatkaa sydämenne jumalalliselle voimalle yhdessä tuhansien muiden ihmisten kanssa.

Lue lisää…

Dokumenttielokuva Youtubessa

19. tammikuuta 2019 lähtien voitte katsoa Youtubessa kolmen viikon ajan dokumenttielokuvaa ILMIÖ BRUNO GRÖNING koko mitassaan.

Käy YouTubessa

Rauhanpalkinto

Rauhanpalkinto

World Peace Prayer Society (WPPS) kunnioittaa Bruno Gröningin ystäväpiirin yli 30 vuotta jatkunutta omistautuvaa toimintaa

Lue lisää...

Dokumentarfilm

Dokumenttielokuva:
"Ilmiö
Bruno Gröning"

Elokuvan esitysajat monilla paikkakunnilla maailmanlaajuisesti

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler-kustantamo: Suuri valikoima kirjoja, aikakauslehtiä, CD-levyjä, DVD-levyjä ja kalentereita

fwd

Tiedemiehet saavat puheenvuoron: Mielenkiintoisia näkemyksiä Bruno Gröningin opista