Bgroeninggem

Bun venit în Cercul de Prieteni-Bruno Gröning

Ajutor şi vindecare pe cale spirituală prin învăţătura lui Bruno Gröning – confirmate medical!

  • • Popoarele antice ale civilizaţiilor evoluate o ştiau
  • • Medici celebri din timpurile moderne au folosit calea spirituală pentru ajutor şi vindecare (Paracelsus, Hahnemann... )
  • • Descoperirile fundamentale ale ştiinţei au confirmat-o:

Există o forţă superioară care este fundamentul întregii vieţi şi care este capabilă să vindece!

Bruno Gröning a numit-o forţa vitală, puterea de vindecare, 'Heilstrom' sau puterea divină. El avea, în acest sens, cunoştinţe intuitive şi exacte pe care, prin învăţătura lui simplă, le-a pus la dispoziţia oamenilor.

Cercul de Prieteni-Bruno Gröning este o grupare de oameni, care au avut parte de ajutor şi vindecare prin asimilarea acestei puteri naturale de vindecare, în mare parte dată uitării. Invăţătura lui Bruno Gröning este promovată pe toate continentele lumii, independent de religie sau de naţionalitate.

Adoptând o deschidere spirituală dar şi o poziţie adecvată a corpului, fiecare om poate capta puterea divină în corpul său. Acest „Heilstrom”, perceptibil în plan fizic, în propriul corp, poate ajuta şi poate produce vindecări, chiar în cazul unor boli organice severe, cronice şi degenerative.

„Ai încredere şi crede. Puterea divină ajută şi vindecă.” Bruno Gröning

Numeroasele vindecări sunt consemnate după modelul clinic al anamnezei. Grupul de specialitate medico-ştiinţific (MWF) din cadrul Cercului de Prieteni-Bruno Gröning, un forum care reuneşte câteva mii medici şi alte cadre din domeniul sănătăţii, verifică relatările şi, dacă este posibil, întocmesc o documentaţie cu comentarii medicale, pe baza investigaţiilor făcute de medici din afara grupului MWF.

Saal Zagreb

Discurs ţinut în faţa a 1.100 de persoane interesate

Dieter Häusler, liderul Cercului de Prieteni Bruno Gröning, ţine un discurs în faţa a circa 1.100 de persoane interesate.

Citeşte mai departe...

Din 2019 pe YouTube

Din 2019 pe YouTube

Cele trei părţi ale filmului documentar au fost vizionate de peste 1,3 milioane de ori pe toate canalele. Oamenii relatează despre trăiri minunate avute în timpul vizionării filmului.

Partea întâi (cu subtitrare)

PeacePole-Verleihung

Distincţia pentru pace

Societatea World Peace Prayer Society (WPPS) onorează angajamentul de mai bine de 30 de ani al Cercului de Prieteni. Citeşte mai departe...

Citește mai departe...

Dokumentarfilm

Filmul documentar:
„Fenomenul
Bruno Gröning”

Rulează în multe oraşe din lumea înreagă

Grete Häusler-Verlag

Editura Grete Häusler: O ofertă bogată de cărţi, reviste, CD-uri, DVD-uri şi calendare

fwd

Oamenii de ştiinţă iau cuvântul: aspecte interesante legate de învăţătura lui Bruno Gröning