Lezing voor 1.100 geïnteresseerden

Mensen zijn diep ontroerd, nadat zij de leer van Bruno Gröning hebben leren kennen

Op 7 december 2019 was Dieter Häusler, de leider van de Bruno Gröning-Vriendenkring, te gast op het 13e internationale congres voor natuur-, energie- en spirituele geneeskunde (HUPED) in Zagreb.

Voor ongeveer 1.100 geïnteresseerden hield hij een lezing over het thema: “Hulp en genezing door de leer van Bruno Gröning – medisch bewijsbaar.”

De nadruk lag op de gedocumenteerde genezingsberichten, die door de artsen van de Medisch- Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) van de Vriendenkring vakkundig becommentarieerd werden.

Elk bericht kreeg veel applaus. De geïnteresseerden waren diep onder de indruk en ontroerd, dat er zo’n prachtige, eenvoudige en ook kostenloze manier was om gezondheid, geluk en tevredenheid in het leven weer terug te krijgen.

Dr. Vjekoslav Jeleč, het hoofd van de Gezondheidsdienst in Zagreb, bedankte in zijn toespraak Dieter Häusler voor de inzet van de Vriendenkring in Kroatië.

Ook de op het congres aanwezige media interesseerden zich voor de Bruno Gröning-Vriendenkring. RTL-today Kroatië berichtte nog 's avonds in de nieuwsuitzending.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning