Hoe een film hoop op hulp en genezing geeft

Het fenomeen Bruno Gröning – voorstellingen wereldwijd en YouTube

Sinnbild LichterketteSinnbild Lichterkette

Ook na meer dan 15 jaar is de werking van deze tijdloze documentaire van kracht. Aan het begin van 2019 – rondom de 60ste sterfdag van Bruno Gröning op 26 januari – initieerde de Bruno Gröning-Vriendenkring een eenmalige lichtkettingaktie. Het resultaat: wereldwijd ongeveer 900 filmvoorstellingen en op YouTube in alle talen bijna een half miljoen keer bekeken.

De documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning” kwam in de herfst van 2003 in de bioscopen en wordt inmiddels sinds meer dan 15 jaar wereldwijd in openbare film- en beamer-voorstellingen getoond. Ook als DVD is hij sinds geruime tijd verkrijgbaar.

Ter gelegenheid van het 15-jarige filmjubileum heeft de Bruno Gröning-Vriendenkring van 19 januari tot 8 februari 2019 een drie weken durende “Lichtkettingaktie” geïnitieerd. Daarbij werden de beide documentaires “Het fenomeen Bruno Gröning” en “Het fenomeen van de genezing” wereldwijd in ongeveer 900 voorstellingen met meer dan 30.000 toeschouwers met groot succes getoond.

Gelijktijdig werd ''Het fenomeen Bruno Gröning” voor de eerste keer op YouTube volledig en drie weken lang ter beschikbaar gesteld. Hier was het succes nog indrukwekkender. In totaal werden de drie delen van de film in alle talen bijna een half miljoen keer bekeken. Ook de commentaren van de toeschouwers waren zeer ontroerend. Hier een paar voorbeelden:

“Een grandioze, prachtige film. Aan iedereen aan te bevelen.” “De documentaire over Bruno Gröning is zeer ontroerend.” “Mij heeft de film geholpen. Hartelijk dank.” “Ik ben diep onder de indruk!!! Bedankt voor deze film.” “Deze film helpt onze aarde met de gehele schepping tot een liefdevol bewustzijn te verheffen.” “Deze film heeft de hele mensheid nodig.”

Door deze prachtige reacties en de onverwacht grote vraag heeft de Vriendenkring besloten de film ook voortaan op You Tube te laten staan. Zo zal iedere hulpzoekende en iedere geïnteresseerde de mogelijkheid gegeven worden Bruno Gröning te leren kennen en genezing langs geestelijke weg door zijn leer te beleven.

“Mijn leven schenk ik aan alle mensen van deze aarde, en allen moeten het weten waarom en hoezo en waarom ik dit doe.” Bruno Gröning

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning