Wereldwijde congressen

In Heilstrom baden

Foto von der Schweiz-TagungNaast de door Bruno Gröning in het leven geroepen gemeenschapsbijeenkomsten ontmoeten de Bruno Gröning-vrienden elkaar ook wereldwijd bij congressen. Hier komen afhankelijk van de regio vele tientallen tot meer dan 1000 vrienden samen en gaan zich gezamenlijk einstellen op het ontvangen van de door Bruno Gröning als Heilstrom betitelde goddelijke kracht.

Omdat het stromen van de kracht des te sterker en het opnemen van de kracht voor individuele personen des te makkelijker is naarmate er meer mensen samen zijn, maken veel vrienden van deze mogelijkheid gebruik om elkaar te leren kennen, van gedachten te wisselen, de ervarings- en succesberichten te beluisteren en de goddelijke kracht bij zich te laten binnenstromen.

Bij veel van deze congressen ontmoeten vrienden uit verscheidene landen en met verschillende etnische, culturele of religieuze wortels elkaar. Zo zitten bijvoorbeeld joden, moslims en christenen vreedzaam naast elkaar en houden zich met de leer van Bruno Gröning bezig. Of Kroaten, Bosniërs en Serviërs komen elkaar tegen op een congres, nemen samen de Heilstrom op en onderhouden onderlinge vriendschappen.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning