Genezingen van suikerziekte (diabetes mellitus)

 

Genezing van kwaad tabletten-afhankelijk

(Németország)

Meer dan 15 jaar had ik een te hoge bloedsuikerspiegel. Mijn huisarts stelde een waarde van 213 mg/dl vast. Ofschoon ik medicijnen innam (Euglucon, 2 tabletten) en een dieet volgde, steeg de waarde in de loop der tijd naar 250-350 mg/dl. Ik voelde me slap en uitgeput. Zelf kon ik het huishouden niet meer doen.

3 maanden na de inleiding in de leer van Bruno Gröning, dat was in april 1994, voelde ik me plotseling bevrijd. Een nieuw onderzoek bij de huisarts gaf een waarde van 119mg/dl aan. Vanaf die dag nam ik geen medicijnen meer in, de extreme dorst en de droge mond zijn verdwenen. Verdere controles bij de huisarts toonden aan dat de waarden, ook zonder streng dieet, goed gebleven waren, zodat ik geen tabletten meer nodig heb. Ik voel me vrolijk, monter en ik ben gezond. Het huishouden doe ik weer zelf.

Genezing van suikerziekte (diabetes mellitus)

Mevrouw E.M. (65), Ulm (Duitsland)

In juni 1990 stelde mijn huisarts een suikergehalte van 401 mg/dl bij mij vast. Hij schreef me Euglucon N voor, maar al gauw moest ik 2, later 3 tabletten per dag innemen om enigszins normale waarden te krijgen. Sinds de zomer van 1991 had ik ook insuline nodig. Ik moest dagelijks tot 14 eenheden spuiten, daarbij nog 3 tabletten Euglucon en 3 tabletten Glucobay.

In 1994 vond ik de weg naar de Bruno Gröning-Vriendenkring en sindsdien ging het bergopwaarts. Ik kon steeds meer de insuline minderen, omdat ik plotseling zulke goede waarden en steeds weer een te laag suikergehalte had. Sinds half maart 1995 heb ik geen insuline meer nodig. Nu (1997) ben ik zo ver dat ik zonder streng dieet - ik gebruik alleen geen suiker - van Euglucon en Glucobay elk een halve tablet inneem.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning