Genezingen van ontsteking van het maagslijmvlies (gastritis)

Genezing van maagslijmvliesontsteking (gastritis)

(Németország)

Gedurende veel jaren had ik maagpijn bij opwinding en na zwaar, vet voedsel. Ik at graag salami, maar al na één plakje kreeg ik pijn. Bijna bij elk soort voedsel kreeg ik maagkramp en een gevoel alsof er een steen in mijn buik zat. Bovendien kreeg ik direct last van maagzuur, vooral na koffie en na voedsel met suiker. Een internist constateerde een maagslijmvliesontsteking. Ik nam het hele jaar afwisselend Gelusil-Lac en Riopan en toen dat niet hielp, kreeg ik Sostril voorgeschreven.

Zeven maanden na mijn inleiding, in juni 1990, at ik voor de eerste keer gebak, dronk koffie en er gebeurde niets. Vanaf dat moment heb ik gewoon alles uitgeprobeerd, wat ik daarvoor moest mijden en sindsdien kan ik alles eten, zonder pijn. Zelfs salami bekomt mij goed.

Genezing van maagslijmvliesontsteking (gastritis)

(Németország)

15 jaar lang had ik een maagslijmvliesontsteking. Ik kon maar weinig eten, had ondanks dat een opgeblazen gevoel, een witte aanslag op mijn tong, een brandend gevoel bij de maaguitgang en voelde me erg slap. Deze klachten werden erger in lente en herfst. Zoete en zure spijzen, vet, alcohol, koffie en uien kon ik helemaal niet verdragen. Tabletten en druppels gaven alleen maar verlichting, geen genezing.

Kort na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning kreeg ik plotseling trek in koffie. Ik gaf er aan toe en het bekwam me goed. Enkele weken later probeerde ik al het andere uit, wat ik tot dan toe niet kon verdragen en ook dat gaf geen klachten meer. Sinds meer dan 4 jaar ben ik volkomen zonder klachten.

Genezing van maagslijmvliesontsteking (gastritis)

(Németország)

Sinds mijn 20e jaar had ik maagklachten, die door ergernis en stress erger werden. Spijzen zoals zoetigheden, koffie, gebak, vet vlees en peulvruchten veroorzaakten zure oprispingen, maagzuur, een opgeblazen gevoel en maagklachten gepaard gaande met misselijkheid. Daarna voelde ik me dagenlang ellendig en slap. Ik moest streng dieet houden. De behandelingen bij een alternatieve genezer gaven slechts tijdelijke verlichting.

Sinds januari 1990 ben ik bij de Bruno Gröning-Vriendenkring. Sinds maart 1991 ben ik vrij van alle maagklachten en kan ik weer alles eten.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning