Genezingen van neurodermitis

Genezing van kwaad alleen aan de handen (sinds de geboorte)

(Németország)

Sinds mijn geboorte leed ik aan neurodermitis, die zich bij mij, hoofdzakelijk aan de handen, voordeed in de vorm van eczeem. Ter verlichting van de klachten moest ik de huid voortdurend meerdere malen per dag met vet insmeren en om de andere dag een bad gevuld met Balneum-Hermal-F ne men. Alle middelen, waarvan de pH-waarde niet neutraal was, maakten de uitslag erger. Vanaf juni 1988 werd het ziektebeeld ernstiger, met abcessen op verschillende plaatsen van het lichaam, waarvan de eerste operatief werden verwijderd en de volgende met gel werden behandeld.

Vier weken na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, in mei 1991, zijn eczeem en abcessen langzaam verdwenen. Sindsdien zijn er geen klachten meer voorgekomen.

Genezing van neurodermitis op verschillende plekken op het lichaam

Mevrouw T.B. (36), Ingolstadt (Duitsland)

Toen ik 1 jaar oud was, kreeg ik op mijn ellebogen en in mijn knieholten huiduitslag. Dit gebeurde ook wel in mijn hals en mijn gezicht of achter mijn oren. Ik krabde tot bloedens toe, want de jeuk was een kweling. De arts stelde neurodermitis vast. Vette zalf, oliebaden en dieëten hielpen niet, zodat ik cortisonbevattende zalf moest gebruiken, die maar even hielp. Als deze uitgewerkt was, waren alle klachten er weer. Wegens de optredende bijverschijnselen kon ik deze echter spoedig alleen als het echt onverdraaglijk was, gebruiken. De huidartsen zeiden dat ik daarmee moest leren leven.

Sinds de inleiding in de leer van Bruno Gröning is de lastige jeuk weg en vier weken later verdween ook de huiduitslag. Mijn huid is nu geheel normaal en ik draag weer T-shirts en badkleding.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning