Genezingen van spit (lumbo-ischialgie)

Heilung von chronischem Ödem und linksseitiger Ischialgie

Heilung von chronischem Ödem und linksseitiger Ischialgie

Krystyna Labuda (65), Warschau (Polen)

Krystyna Labuda wurde im November 2004 gebeten, als Synchronsprecherin eine Rolle in der polnischen Fassung des Dokumentarfilms über Bruno Gröning zu übernehmen. So kam sie eigentlich zu „Studienzwecken“ mit dem Freundeskreis in Berührung. Sie berichtet: „Vor dreißig Jahren knickte ich als junge Frau mit dem rechten Fusß um, ging aber nicht zum Arzt. Diese Nachlässigkeit bereute ich später. Immer wenn ich schwer zu tragen hatte oder viele Treppen steigen musste, war der Fuß einschließlich des Knöchels angeschwollen und gerötet. Wenn es auch nicht schmerzte, so war es doch reichlich unangenehm. Die beiden Chirurgen, die ich schließlich aufsuchte, stellten fest, dass ich die Krankheit verschleppt hätte und dass keine Behandlung mehr anschlagen würde. Selbst die mir in Aussicht gestellten Durchblutungsstörungen traten ein: Mir war, als gehöre der Fuß, den ich da sah, nicht zu mir – er fühlte sich wie tot an. So lernte ich damit zu leben.

Lees verder...

Genezing van lumbo-ischialgie [pijn in het bereik van de lendewervels met uitstraling naar het been (ischias)]

(Németország)

Op basis van slijtage van de tussenwervelschijven in de lendestreek en slijtage van de wervelkolom, had ik sinds het begin van de 70-er jaren voortdurend rugpijn, die vanuit mijn rug dikwijls naar mijn rechterbeen uitstraalde. Vooral erg was het als ik me bukte, zware dingen droeg of als ik langere afstanden had gelopen. Zware pijnstillers (zoals Felden 20 en Butazolidin) tegelijk met fangopakkingen, massage en bestralingen, brachten me slechts kort verlichting.

Deze pijn werd mij bij mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning in november 1987 spontaan afgenomen. Ik kan mij sindsdien weer zonder pijn bewegen, zelfs in de tuin werken en ik heb geen enkel medicijn of medische behandeling meer nodig.

Genezing van lumbo-ischialgie [pijn in het bereik van de lendewervels met uitstraling naar het been (ischias)]

(Németország)

Sinds 1980 kreeg ik met regelmatige tussenpozen plotseling hevige, zeurende pijn in de lendestreek. Ik was teneinde raad. De dokter die ik erbij riep, gaf me telkens een injectie in het pijnlijke gebied, waarvan de werking een half uur later begon en dan was ik zonder pijn. Maar in april 1991 ging de pijn over in een verlamming en ik werd door een orthopeed onderzocht, die als diagnose stelde: lumbo ischialgie met parese. Ik zat in een rolstoel en kon niets meer. Zelfs slapen ‘s nachts was slechts gedurende vier uur mogelijk. De behandeling met allerlei injecties en heilgymnastiek sloeg niet aan. Ook het veranderen van dokter was geen oplossing. Ik was vertwijfeld.

Door een televisie-uitzending werd ik in 1992 op de gemeenschap van Bruno Gröning attent gemaakt. Drie weken na de inleiding merkte ik dat er iets in mijn lichaam veranderde. Het was als een wonder, alle pijn en ook de verlamming was plotseling verdwenen. De krukken had ik niet meer nodig. Nu kan ik weer zoals vroeger lopen, trappenlopen en alles doen wat me vreugde geeft. Ik ben vol dankbaarheid voor deze grote genezing.

Genezing van lumbo-ischialgie [pijn in het bereik van de lendewervels met uitstraling naar het been (ischias)]

(Németország)

Sinds 13 jaar had ik aanvallen van hevige pijn in mijn rug, in de heupstreek, die in het hele been uitstraalde. Ik werd acht dagen met injecties en bedrust behandeld. Toen men mij een operatie adviseerde wegens "therapieresistente ischialgie", gebruikte ik alleen nog huismiddeltjes.

Kort na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning werd de mij bekende pijn plotseling zeer hevig. Daarna was de pijn verdwenen en is nooit meer teruggekomen.

Genezing van lumbo-ischialgie [pijn in het bereik van de lendewervels met uitstraling naar het been (ischias)]

(Németország)

Meer dan 5 jaar had ik voortdurend pijn door ischias aan de rechterkant boven mijn zitvlak, via mijn been tot mijn hiel. Het was een zeurende pijn bij alle bewegingen, bij lopen, staan, zitten en liggen. Trappenlopen kon ik ook niet meer goed. Ik sliep met een opgevuld kussen. Verscheidene keren per week Norgesic-injecties, verschillende soorten zalf, ABC-pleisters en zetpillen tegen de pijn, gaven slechts tijdelijk verlichting. Een 6-weekse kuur, met injecties in mijn nek, wervelkolom, schouderbladen, benen, knieën en enkels, was een kwelling. Mijn pijntoestand veranderde tot de inleiding in de leer van Bruno Gröning niet.

Sinds ongeveer twee maanden na mijn inleiding heb ik geen ischiaspijn meer.

Genezing van lumbo-ischialgie [pijn in het bereik van de lendewervels met uitstraling naar het been (ischias)]

(Németország)

Sinds mijn 40e jaar had ik veel pijn, die zich uitstrekte over mijn hele onderrug en dikwijls tot mijn bovenbenen. Tijdens de 20 jaar durende behandeling door artsen, wezen talrijke röntgenfoto’s op ernstige slijtage van de tussenwervelschijven. Alle therapieën, zoals massage, fangopakkingen, Kneippbaden, onderwatermassage en zalf, hielpen niet en ik moest op mijn 58e jaar met vervroegd pensioen.

Eind mei 1991 werd ik in de leer van Bruno Gröning ingeleid en ik ben sindsdien totaal vrij van pijn.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning