Genezingen van handicap na bevriezing

Genezing van pijn in beide benen

(Németország)

Tijdens de vlucht in de winter van 1945, liep ik bevriezing op aan beide benen. Vanaf die tijd leed ik, ook ‘s nachts, aan hevige pijn. De pijn straalde uit tot in mijn tenen en ook tot in mijn heupen. Mijn benen waren vanaf de enkels tot aan de knieën gevoelig, opgezet en rood. Ik kon niet goed meer lopen omdat ik een slap gevoel in mijn benen had, alsof er geen leven meer in zat. Door de arts kreeg ik zalf voorgeschreven, maar dat bracht weinig verzachting.

Na de inleidingslezing in de leer van Bruno Gröning, eind april 1991, was ik zonder pijn en ben dat tot op vandaag gebleven. Mijn benen zijn licht en ook niet meer gevoelig. Ik kan weer lopen en zonder pijn slapen.

Genezing van pijn in beide handen

(Németország)

Van een bevriezing van mijn handen, die ik tijdens een legeroefening had opgelopen, had ik 7 jaar lang last. Bij koud weer was er een stekende pijn in de rug van mijn hand, die tot in de gewrichten van mijn hand trok en mij beletten om iets stevig vast te pakken.

In de eerste winter na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, trad gedurende twee dagen een zwelling van mijn duim op, zo erg, dat ik mijn werkzaamheden als smid niet meer kon uitvoeren. Enkele maanden daarna heb ik bij temperaturen onder het vriespunt 2 uur lang gefietst en ik merkte pas onderweg dat ik mijn handschoenen had vergeten. De gevreesde pijn kwam niet meer. Tot op de dag van vandaag ben ik zonder pijn gebleven.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning