Genezingen van nachtblindheid

Heilung von Nachtblindheit

Heilung von Nachtblindheit

U. K. S. (28), Österreich

Aufgefallen ist es mir im Alter von ungefähr zwölf Jahren. Ich ging mit meiner Mutter und meiner Schwester von einem Krampuslauf nach Hause. Der Mond schien damals sehr hell, doch konnte ich trotz allem nichts sehen. Ich kannte diesen Weg in- und auswendig, trotzdem ging ich sehr vorsichtig, mit gestreckten Händen, um alles abtasten zu können.

Lees verder...

Genezing van slechtziendheid in het donker

(Németország)

Jarenlang kon ik in het donker alleen maar erg slecht zien. Dit was vooral hinderlijk bij nachtelijk autorijden op slecht verlichte wegen of op onverlichte wegen. Ondanks groot licht kon ik op een bepaalde afstand niet schatten, of de straat een bocht maakte en zo ja, in welke richting. Dus in het donker reed ik steeds "op goed geluk".

In 1991, nadat ik ongeveer twee jaar in de Bruno Gröning-Vriendenkring was, viel het me op, dat het rijden in het donker geen moeilijkheden meer opleverde. Ik kan bij nacht weer evengoed zien als bij dag. Dat is tot op heden zo gebleven.

Genezing van slechtziendheid in het donker

(Németország)

Sinds zo’n 10 à 12 jaar was ik nachtblind. Ik kon ‘s avonds moeilijk autorijden, afstanden waren niet te schatten. Bij regen was het erger.

In mei 1991 werd ik in de leer ingeleid. In de winter van hetzelfde jaar werd ik me tijdens het rijden in de avond en bij regenachtig weer ervan bewust dat ik de genezing had gekregen. Sindsdien heb ik nooit meer problemen gehad met het zien.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning