Genezingen van voetschimmel

Genezing van voetschimmel

(Németország)

Sinds begin 1988 waren er tussen mijn tenen sterk jeukende blaasjes ontstaan, die bij aanraking met water opzwollen en opensprongen. Eerst probeerde ik het door zelfhulp en zalf de baas te worden. Toen ik toch naar de arts ging, sprak hij van voetschimmel en schreef me een zalf voor, die ik ongeveer een maand lang gebruikte. De symptomen hielden op, maar zonder dat het goed genas. Drie maanden later begon het opnieuw. Nu nog erger dan ervoor. De huid tussen de tenen liet los. Sindsdien liep ik nog slechts op kousen rond, want ik had panische angst, dat iemand mijn voeten zou kunnen zien.

Van een vriendin hoorde ik over de leer van Bruno Gröning. Kort na de inleiding in juli 1989 had zich al een korst op de aangetaste plekken gevormd. Vier dagen later was alles genezen en ik kon na anderhalf jaar eindelijk weer in bad.

Genezing van voetschimmel

(Németország)

Tussen 1966 en 1969 was ik wegens een nagelbedontsteking in het ziekenhuis en daarbij liep ik voetschimmel op. Dit duurde al jaren en vaak was het zo erg, dat het rose vlees te zien was en er blaasjes op de bal van mijn voeten kwamen. Mij hielp geen enkele zalf. Ik leefde met mijn klachten.

Een jaar na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, in augustus 1987, was de schimmel verdwenen en is nooit meer teruggekomen.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning