Genezingen van urine-incontinentie

Maria Vobel (64), Treuchtlingen (Deutschland)

Heilung von Harninkontinenz

Maria Vobel (64), Treuchtlingen (Deutschland)

Seit 1980 litt ich nach einer Unterleibsoperation an Blasenschwäche. Anfangs hatte ich immer wieder Blasenentzündungen. Im Laufe der Zeit entwickelte sich eine dauerhafte Blasenschwäche. Ich hatte einen so starken Blasendruck, dass ich 20- bis 25-mal pro Tag Wasser lassen musste. Bei schnellem Laufen, beim Husten oder wenn ich hüpfen musste, ging unkontrolliert Wasser ab. Manchmal musste ich täglich mehrmals die Unterwäsche wechseln, obwohl ich Einlagen benutzte.

Lees verder...

Genezing van urine-incontinentie (het onvermogen om de urine op te houden)

(Németország)

Sinds mijn 14e jaar had ik een zwakke blaas. Driemaal per dag moest ik een schoon slipje aantrekken. Verbanden en watten hielpen maar weinig. Voortdurend moest ik naar het toilet. Als ik bij iemand op bezoek wilde gaan, was dat heel vervelend, want er liep steeds urine weg. Daardoor kwam ik vaak bij de dokter. In 1977 werd mijn baarmoeder verwijderd en tegelijkertijd werd geprobeerd om me van de blaaszwakte af te helpen. De toestand bleef onveranderd. In november 1990 adviseerde mijn dokter opnieuw een operatie.

In juli 1991 werd ik ingeleid in de leer van Bruno Gröning. Drie maanden later was ik verlost van een jarenlang bestaande zwakke blaas. Sindsdien heb ik er nooit meer iets van gemerkt.

Genezing van urine-incontinentie (het onvermogen om de urine op te houden)

(Németország)

In 1987 kreeg ik last van mijn blaas, wat zich uitte door druk op de blaas met wat buikpijn. Als ik naar het toilet moest, kwamen er maar een paar druppeltjes, maar als ik van huis weg was, dan kon ik mijn urine niet meer ophouden. Altijd droeg ik verband, later nam ik extra verband mee. Ook ‘s nachts moest ik tot vier keer toe naar het toilet. Na onderzoek door de arts werd incontinentie door stress vastgesteld.

Bij de inleiding, in november 1990, kon ik in het begin helemaal niet geloven dat ook ik kon worden geholpen. Maar enkele dagen later merkte ik al een duidelijke verbetering en na een week waren alle klachten verdwenen. Sindsdien blijven mijn verbanden droog en ik kan weer doorslapen.

Genezing van urine-incontinentie (het onvermogen om de urine op te houden)

Mevrouw H.St. (49), Olpe (Duitsland)

Gedurende 15 jaar was ik incontinent bij urine, zodat ik voortdurend verband moest dragen, bij sport zelfs echt incontinentieverband. De oorzaak, aldus mijn vrouwelijke arts, was een blaas- en baarmoederverzakking en ze adviseerde mij een operatie.

Een maand later liet ik mij inleiden in de leer van Bruno Gröning. Na drie maanden was de incontinentie erger en 14 dagen daarna was ze plotseling verdwenen. De arts bevestigde dat er geen operatie meer nodig was.

Genezing van urine-incontinentie (het onvermogen om de urine op te houden)

(Németország)

Sinds ongeveer 8 jaar was ik incontinent. Bij het lopen verloor ik bij elke stap druppeltjes urine. Zo moest ik voortdurend verband dragen, dat ik verscheidene keren per dag moest verschonen. In rust of ‘s nachts had ik er geen last van. Door heilgymnastiek bereikte ik slechts tijdelijk een geringe verbetering.

In het eerste jaar na mijn inleiding, in augustus 1993, constateerde ik geen verandering. In de loop van het volgende halfjaar werden de klachten steeds minder en verdwenen in februari 1995 helemaal. Zelfs als ik hard moet niesen, verlies ik geen urine meer.

Genezing van urine-incontinentie (het onvermogen om de urine op te houden)

(Németország)

Na een operatie aan mijn onderlichaam in 1981, kreeg ik problemen met mijn blaas. Ik kon de urine niet meer ophouden en moest verband dragen. Het toilet moest steeds binnen handbereik zijn, omdat ik erg vaak moest plassen. ‘s Nachts moest ik vier- tot vijfmaal opstaan. De dokter raadde een operatie af en vond dat ik ermee moest leren leven. Ik kreeg geen medicijnen.

Deze toestand duurde tot de inleiding in oktober 1994 voort. In de eerste maanden na de inleiding moest ik nog vaak naar het toilet, maar na ongeveer een halfjaar kon ik overdag alweer mijn urine ophouden en ‘s nachts hoefde ik nog maar één keer op te staan. Ik kan nu heel rustig overal naartoe gaan, zonder aldoor naar een toilet te moeten zoeken.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning