Genezingen van aambeien

Sasha Cotis, Sydney (Australien)

Genezing van aambeien en prikkelbare darm

Sasha Cotis, Sydney (Australië)

Al vele jaren leed ik aan indigestie met verstopping of diarree. In mei 2002 stelde een arts de diagnose prikkelbare darmproblemen en aambeien en vertelde me dat hij daar niet veel aan kon doen. Ik koos mijn maaltijden daarom zeer weloverwogen uit en hoopte, dat de aambeien zouden verdwijnen. Dit was echter niet het geval. De zwellingen namen soms af, dan werden ze weer sterker. De consumptie van vlees en fastfood verergerde de aambeien, omdat de stoelgang dan harder werd. Vaak deden de aambeien veel pijn. Ik kon dan nauwelijks zitten en ook had ik klachten bij het lopen. Ik raakte er echter aan gewend en al snel beschouwde ik de belasting als een alledaags probleem. Een jaar voor mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning constateerde ik bloed in mijn stoelgang. Voor mijn genezing was de pijn van de uitwendige aambeien bijzonder groot. Ik heb geen zalven of zetpillen gebruikt en nam ook geen zitbaden, omdat ik geen badkuip ter beschikking had.

Lees verder...

Genezing van aambeien (hemorroïden)

Mevrouw A.S. (58), St. Veit (Oostenrijk)

Sedert 8 jaar had ik aambeien, mijn stoelgang was zeer pijnlijk. 's Nachts had ik vaak pijn met kramp. Daarbij had ik ernstige bloedingen. Diverse soorten zalf en zetpillen gaven slechts voorbijgaande verlichting. Medische diagnose: inwendige aambeien.

In januari 1990 werd ik in de leer van Bruno Gröning ingeleid. Sinds die tijd is er geen pijn meer voorgekomen.

Genezing van aambeien (hemorroïden)

(Németország)

Sinds 1949 had ik uitwendige aambeien, met vaak ernstige bloedingen. Vaak had ik veel pijn, vooral bij harde stoelgang of bij het zitten. Ter verlichting nam ik zalf of olijfolie om in te smeren.

In juli 1991 werd ik ingeleid in de leer van Bruno Gröning. Sindsdien heb ik geen aambeienklachten meer gehad. Zelfs bij harde stoelgang en bij het zitten heb ik geen problemen meer. Er is ook nooit meer een bloeding geweest. Daarover ben ik erg verheugd.

Genezing van aambeien (hemorroïden)

(Németország)

Sinds 30 jaar had ik steeds weer ernstige klachten door aambeien. De aambeien had ik zowel in- als uitwendig, met erg veel jeuk. Van tijd tot tijd had ik bloedingen. Bij harde stoelgang voelde ik door de pijn de aambeien nog extra. De dokter schreef zalf en zetpillen voor. Steeds weer wisselde ik de preparaten af. Het gaf slechts lichte verbetering, geen genezing.

Met Kerstmis 1986 kreeg ik een boek over de leer van Bruno Gröning. Ik hield me nu bezig met de leer en enige tijd later had ik geen jeuk meer en kon zalf en zetpillen weglaten. Ik heb geen bloedingen meer en ben geheel zonder klachten.

Genezing van aambeien (hemorroïden)

(Németország)

5 jaar geleden kreeg ik beklemmende en stekende pijn aan de buitenkant van de endeldarm, vooral tijdens de stoelgang, maar ook bij zitten, liggen en lopen. Mijn dokter constateerde aambeien en schreef zalf en zetpillen voor. Dit hielp echter niet veel en mijn dokter adviseerde een operatie. Dit wees ik af en zo bleven de klachten zoals ervoor.

In november 1993 werd ik ingeleid in de leer van Bruno Gröning. De pijn werd sindsdien steeds minder. Sinds voorjaar 1994 had ik geen klachten meer. Ik kan zonder pijn naar het toilet gaan, zitten, lopen en liggen. Ik heb geen medicijnen meer nodig.

Genezing van aambeien (hemorroïden)

Mevrouw A.P. (47), Stuttgart (Duitsland)

Ongeveer 15 jaar lang had ik 5 tot 6 maal per jaar enkele dagen aambeien met pijn, jeuk en een brandend gevoel in de anus en bloed bij harde stoelgang.

Tijdens mijn inleiding in oktober 1989 had ik plotseling een ongewoon hevige pijn in de anus. Met kortere perioden kwam er nog dikwijls lichte pijn zoals vroeger en na een half jaar was ik geheel genezen.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning