Genezingen van haaruitval

Genezing van volledige uitval van het gehele hoofdhaar

(Németország)

Al sinds mijn jeugd had ik haaruitval. Naarmate ik ouder werd, werd het steeds erger. Plotseling optredende, uren- tot dagenlang aanhoudende onaangename jeuk was een voortdurend bijverschijnsel. Op 28-jarige leeftijd had ik helemaal geen hoofdhaar meer - en dat voor een jonge vrouw. Ik moest een pruik dragen. Vertwijfeld had ik al het mogelijke gedaan om genezing te krijgen. Verschillende medische onderzoeken, ook in vier universiteits-huidklinieken, hadden geen succes. Een oorzaak kon niet worden vastgesteld. Bij verschillende alternatieve genezers had ik veel behandelingen, zoals: het verwijderen van amalgaanvullingen, nieuwe vullingen zonder kwik, vitamine- en mineraalpreparaten, met negatief resultaat. Een behandeling van zes weken met cortison deed de jeuk verdwijnen en mijn haar ging groeien. Echter na het weglaten van de tabletten viel binnen twee weken weer al mijn haar uit.

Onmiddellijk na de inleiding in de leer van Bruno Gröning, in november 1993, hield de jeuk op. Mijn haar begon weer langzaam te groeien. In november 1994 kon ik mijn pruik afzetten en dat is tot op heden zo gebleven. Mijn vreugde daarover is onbeschrijflijk.

Genezing van dunner worden van het gehele hoofdhaar

(Németország)

Sedert mijn 50e jaar leed ik voortdurend aan haaruitval. Mijn hoofdhaar werd steeds dunner. Mijn huisarts vermoedde dat dit door de overgang kwam en schreef mij een tinctuur voor om daarmee mijn hoofdhuid in te wrijven, die echter niet hielp.

Na de inleiding (april 1991) heb ik me dagelijks op de heilstroom ingesteld en de haaruitval eenvoudig vergeten. Het is sindsdien niet meer teruggekomen. Ik heb nu weer dicht, vol haar.

Genezing van uitval van het gehele haar boven op het hoofd

(Németország)

Sinds begin 1989 leed ik aan een extreem droge en jeukende hoofdhuid. Ik moest me voortdurend krabben en kon het nauwelijks uithouden. Op meerdere plaatsen op mijn hoofd verschenen rode, vochtige plekken, die niet wilden genezen, hoewel ik alleen babyshampoo gebruikte. Mijn huisarts schreef me een rustgevend middel voor, dat echter slechts 2 uren een beetje hielp. Het middel maakte me moe en ik stopte er weer mee. Het werd erger. Boven op mijn hoofd viel mijn haar uit, wat ik maar moeilijk kon accepteren. Ook de huid van mijn hele bovenlichaam, vooral van mijn rug, werd steeds droger. Een huidarts wist het ook niet meer en schreef me cortisonbevattende zalf (Triamcinolon) voor, die echter alleen de jeuk een beetje verzachtte.

Sinds mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, in september 1990, dacht ik in de daarop volgende week helemaal niet meer aan mijn belastingen - ik vergat ze regelrecht! Na deze week bekeek ik mijn hoofdhuid en zag dat de plekken niet meer vochtig waren. Mijn huid jeukte niet meer, ook niet meer op mijn rug. Na een paar weken waren de plekken geheel verdwenen. De huid is gezond, rozig en soepel. Mijn haar is weer aangegroeid.

Genezing van haaruitval op een plek met een doorsnede van cm

Mevrouw M.J. (43), Eupen (België)

Sinds 1973 viel, ten gevolge van een hormoonstoornis, mijn haar uit, op een plek van circa 5 cm doorsnede. Een speciale shampoo en medicijnen hielpen niet.

Na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, in oktober 1991, is geen haaruitval meer voorgekomen. Mijn haar is zelfs weer gegroeid, zodat de kale plek nu verdwenen is.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning