Genezingen van lymfeklierkanker (non-hodgkinlymfoom)

Heilung von Lymphdrüsenkrebs

Genezing van lymfeklierkanker

Edeltraud Carl (54), Bayreuth (Duitsland)

Ik had een gezwel aan de oorspeekselklier. De vervolgonderzoeken toonden aan, dat het om kanker, een zogenaamd non-hodgkinlymfoom (lymfeklierkanker) ging. Daardoor trad er pijn op in de linker gezichtshelft. In februari 1993 werd daarom de speekselklier verwijderd. De vervolgonderzoeken toonden aan, dat het om een ongeneeslijke kankersoort ging, met aantasting van het beenmerg. Deze diagnose veroorzaakte grote angst bij mij. Ik was wanhopig, had sterke slaapstoornissen en stemmingswisselingen. Er werden mij 25 bestralingen voorgeschreven. Dit had afschuwelijke gevolgen. Ik leed aan haaruitval, mondschimmel, voetschimmel en een tekort aan rode bloedlichaampjes, voelde me moe en energieloos. Bovendien genazen wonden pas na maanden. In juni 1993 kreeg ik een kuur. Er traden echter geen wezenlijke verbeteringen op. In augustus werd in de rechterlies weer een kankergezwel gediagnosticeerd, dat in oktober geopereerd werd. Verdere bestraling wees ik echter af.

Lees verder...

Genezing van lymfeklierkanker in de maag

Lina W. (78), Bremen (Duitsland)

In juli 1991 verloor ik binnen drie maanden tijd plotseling 10 kg aan lichaamsgewicht. Ik kon eenvoudigweg niets meer eten. Ik ging naar het ziekenhuis en men constateerde een tumor in mijn maag (diagnose: zeer kwaadaardig non-hodgkinlymfoom, primaire lokalisatie in de maag). Men adviseerde mij een operatie met aansluitend chemotherapie. Ik weigerde deze behandelingen, omdat ik bij mijn dochter en beide schoonzoons had moeten meemaken, hoe zij ondanks de chemotherapie aan kanker overleden. Tegen het advies van de artsen in, verliet ik het ziekenhuis om thuis te sterven. Toen ik enkele dagen thuis was, merkte ik tot mijn verbazing dat ik weer eetlust kreeg. Op een nacht kreeg ik plotseling gedurende ruim twee uur hevige pijn in mijn buik, die net zo plotseling weer verdween als ze gekomen was. Zoiets had ik voordien op deze manier nog nooit meegemaakt. Mijn eetlust werd steeds groter, in december kon ik weer alles eten en ik had mijn oude gewicht weer terug. Elke vorm van moeheid en zwakte was verdwenen.

Kort na kerst vertelde mevrouw U., een verpleegkundige, die in hetzelfde huurhuis woont, aan mij, dat zij zich voor mij was gaan einstellen op een genezende kracht volgens de leer van Bruno Gröning. In januari 1992 ben ik met haar naar een inleiding gegaan. Sindsdien bezoek ik regelmatig de bijeenkomsten. Er zijn geen klachten meer opgetreden. Tijdens een na-onderzoek was er tot grote verbazing van de internist, geen groot gezwel meer in mijn maag aanwezig. Het was gewoonweg verdwenen.

 

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning