Genezingen van hoofdpijn

 

Heilung von schweren chronischen Kopfschmerzen

Heilung von schweren chronischen Kopfschmerzen

John Leiker (55), Buffalo (USA), über seinen Bruder Bernie Leiker (57)

Ohne jeden Zweifel ist die Person, die ich am meisten bewundere, mein älterer Bruder Bernie. Er war immer da, wenn ich Hilfe brauchte. Ich kann mich an kein einziges Mal erinnern, dass ich ihn um einen Gefallen gebeten hätte und er Nein sagte.
Ich war fünf Jahre alt. Bernie war sieben. Wir gingen zusammen zur Schule, ein Weg von knapp einem Kilometer. Er führte uns über eine stark befahrene Straße. Ich erinnere mich noch an die Worte meiner Mutter: „Bernie, pass auf deinen kleinen Bruder auf!“ Es regnete an jenem Morgen, als wir die Kreuzung erreichten. Vor meinem Bruder lief ich über die Straße, als ein Auto auf die Hauptstraße einbog. Ich erstarrte, als ich das Auto auf mich zukommen sah. Der Fahrer hat mich nicht gesehen. Mein Bruder rannte auf die Straße und schubste mich aus der Gefahrenzone, aber das Auto erfasste ihn und schleuderte ihn etwa 15 Meter weit. Sein Kopf schlug gegen den Kantstein aus Beton. Bewusstlos lag er da, in einer Pfütze aus Blut.

Lees verder...

Heilung von zehn Jahren Dauerkopfschmerzen

Daniela H. (25), Hamburg (Deutschland)

Seit 1989/90 litt ich unter Kopfschmerzen. Kurz vor dem ersten Auftreten dieser Schmerzen, die mich 24 Stunden am Tag quälten, hatte ich mir bei einem Sturz auf den Kopf während des Schlittschuhlaufens eine leichte Gehirnerschütterung zugezogen. Die Ärzte, die ich aufsuchte, führten die Kopfschmerzen darauf zurück.

Lees verder...

Heilung von über 15 Jahren Schmerzen bei Hüftgelenkarthrose und von chronischen Kopfschmerzen

Shakila Premcharan (52), Suriname/Südamerika

Seit 1995 hatte ich fortwährende Schmerzen in Becken und Hüften, ziehend von meiner Taille nach unten. Ich ging mit diesem Schmerz ins Bett und stand damit auf. Der Hausarzt behandelte medikamentös und mit Injektionen. Wegen ausbleibender Linderung erfolgte eine Überweisung in ein Krankenhaus. Die Auswertung der Untersuchungen, wie Röntgen, Ultraschall und Labortests erbrachte die Diagnose: Arthrose.
Außerdem quälten mich seit fünfzehn Jahren Kopfschmerzen. Besonders an Tagen nach schlaflosen Nächten waren diese stark. Die Behandlung bestand aus dem Medikament Paracoff. Wenn die Wirkung nachließ, kam der Schmerz wieder.

Lees verder...

Genezing van kwaad da algemene vormen zonder duidelijke diagnose

(Németország)

10 jaar leed ik aan hoofdpijn, de laatste 2 jaar bijna dagelijks. De pijn was als een sterk gevoel van druk in het achterhoofd of ook wel in mijn voorhoofd. Meestal begon het in de middag en werd erger tot de avond. Door de voortdurende pijn trok ik mij van alles terug en bleef, behalve voor mijn werk, bijna alleen maar thuis. Ik was zonder energie, werd prikkelbaar en moe.

In juli 1996 hoorde ik over de leer van Bruno Gröning en twee weken na de inleiding was de jarenlange pijn eenvoudig verdwenen. Ik neem nu weer actief en met vreugde deel aan het leven (sport, vrienden bezoeken, uitgaan...).

Genezing van kwaad in de nek beginnend

(Németország)

Sinds april 1991 had ik voortdurend zware hoofdpijn en ik was duizelig. In mijn nek begon de pijn die dan tot hoofdpijn leidde. Mijn huisarts zei dat het door versleten halswervels kwam en schreef tabletten voor die een beetje verlichting gaven. Ook acupunctuur, autogene training en handoplegging door een genezer hadden niet veel nut.

Toen vond ik de Bruno Gröning-Vriendenkring. Reeds in juli 1991 verdween de pijn, evenals de duizeligheid.

Genezing van kwaad als gevolg van doorbloedingsstoornissen (vaak medische diagnose zonder overeenkomstige diagnostiek)

(Németország)

36 jaar lang leed ik vrijwel dagelijks aan zware hoofdpijn, die de hele dag aanhield. Zeven artsen en vier genezers probeerden de meest verschillende behandelingen op mij uit, maar niemand kon mij helpen. Dagelijks slikte ik 12 tabletten (Thomapyrin, Spalt, Gelonida, Methadon, Optadygon, Aspirin en nog vele andere), ik nam ze als bonbons. Later kwamen daar nog injecties bij, maar niets hielp duurzaam. Een neurologe stelde vast dat ik doorbloedingsstoornissen in mijn hoofd had. Zij schreef mij Cinnarizin 75 voor, Magnesium verla, Diclophlogont-50-zetpillen en Ergo-Lonarid. Alles hielp steeds maar tijdelijk.

Na mijn inleiding in maart 1991 had ik een dag lang zeer zware hoofdpijn, ik was misselijk en had pijn in mijn hele lichaam. De dag daarop was alle pijn weg en zo is het tot op heden gebleven. Na 36 jaar is dat een verlossing voor mij, ik kan het niet in woorden uitdrukken.

Genezing van kwaad als gevolg van doorbloedingsstoornissen (vaak medische diagnose zonder overeenkomstige diagnostiek)

(Németország)

Ik had 19 jaar lang zware, voortdurende hoofdpijn, vooral boven op mijn hoofd. Vaak trok de pijn ook tot in mijn achterhoofd. Er was een druk in mijn hoofd die niet uit te houden was. Mijn huisarts dacht dat het doorbloedingsstoornissen waren. Tegen de pijn nam ik tabletten in, die alleen maar verzachtten. Als ze uitgewerkt waren, had ik weer pijn.

In juli 1991 hoorde ik over de leer van Bruno Gröning. Drie maanden later kreeg ik de genezing. Sindsdien ben ik van de jarenlange hoofdpijn bevrijd.

Genezing van kwaad da algemene vormen zonder duidelijke diagnose

(Németország)

Sinds meer dan 30 jaar had ik dagelijks hoofdpijn. Om de pijn te verminderen nam ik Spalttabletten. Eind 60-er jaren meldde ik bij een doktersconsult deze hoofdpijn. Vanaf die tijd kreeg ik Neuralgintabletten, die ik afwisselde met Spalttabletten als de hoofdpijn heel erg was. Zo nam ik soms tot 12 tabletten per dag. Ondanks deze tablettenconsumptie had ik hoogstens 1 tot 2 uur per dag geen pijn.

Nadat ik op 6-2-1991 ingeleid werd in de leer van Bruno Gröning, had ik deze hoofdpijn nog 14 dagen. Tot 21-2-1991 kwam de pijn elke morgen op, maar werd elke dag minder. Sinds maart 1991 heb ik geen hoofdpijn meer, ik ben sinds die tijd verlost van een jarenlang lijden.

Genezing van kwaad da algemene vormen zonder duidelijke diagnose

(Németország)

15 jaar geleden kreeg ik zonder aanwijsbare uiterlijke oorzaak hoofdpijn, die er sindsdien voortdurend was, dag en nacht. ‘s Nachts werd ik wakker door de pijn. Daardoor was ik overdag erg moe en het huishouden ging me moeilijk af. Vaak was de hoofdpijn niet uit te houden, dan nam ik pijnstillers. Als ze uitgewerkt waren, had ik weer pijn.

Na mijn inleiding, in oktober 1993, had ik een paar dagen geen hoofdpijn. Daarna echter begon de pijn weer, net als daarvoor, soms zelfs nog erger. Sinds begin december 1993 ben ik geheel zonder hoofdpijn. Ik kan weer goed slapen en heb geen tabletten meer nodig.

Genezing van kwaad da algemene vormen zonder duidelijke diagnose

(Németország)

15 jaar lang had ik hoofdpijn die na stress-situaties ongeveer driemaal per maand opkwam en mettertijd steeds erger werd. ‘s Morgens werd ik wakker met kloppende pijn in mijn achterhoofd, die tot mijn rechteroog trok. Ondanks het innemen van zo’n vier tabletten Thomapyrin had ik de hele dag hoofdpijn.

Na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning was de pijn direct weg. Drie maanden later had ik de pijn nog eens in sterk verminderde mate, daarna nooit meer. Sinds drie jaar ben ik volledig zonder hoofdpijn.

Genezing van kwaad da algemene vormen zonder duidelijke diagnose

(Németország)

Meer dan 31 jaar heb ik hoofdpijn gehad, maar ik ben daarvoor niet naar een arts gegaan, dat wilde ik niet. ‘s Morgens om 07.00 uur begon de hoofdpijn al en bleef de hele dag. Het was een trekkende pijn over het hele schedeldak. Dagelijks nam ik tot 5 hoofdpijntabletten (Thomapyrin). Deze gaven 4 tot 5 uur verlichting, daarna begon de pijn weer. ‘s Avonds nam ik, voordat ik naar bed ging, nog een tablet, zodat ik de nacht kon doorkomen. Vaak werd ik ‘s nachts wakker en dan nam ik weer 2 tabletten om verder te kunnen slapen.

In juni 1991 hoorde ik over de leer van Bruno Gröning. Direct na de inleiding werd de hoofdpijn minder, zodat ik de tabletten kon minderen. Na 10 tot 14 dagen hielden de klachten plotseling op, als ‘t ware van het ene moment op het andere. Nu, na 31 jaar, ben ik geheel zonder klachten.

Genezing van kwaad in de nek beginnend

(Németország)

Gedurende 25 jaar had ik voortdurend hoofdpijn, vaak zo erg, dat ik niet in staat was om te werken en moest gaan liggen. De artsen zeiden dat de klachten vanuit de nekwervels kwamen. In mijn nood nam ik vaak wel tot 10 pijnstillers (Prontopyrin). Ook liet ik vaak bij mijn orthopeed mijn nek kraken. De pijn verdween voor korte tijd, maar kwam snel weer in dezelfde sterkte terug.

Na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, in november 1987, heb ik geen hoofdpijn meer gehad. Ik hoefde niet meer naar tabletten te grijpen. Ik geloof dat niemand het voor mij kan voelen, wat het betekent om na 25 jaar eindelijk weer zonder pijn te zijn.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning