Genezingen van aangezichtspijn (trigeminusneuralgie)

Genezing van kwaad deel of gehele gezichtshelft (trigeminusneuralgie)

(Németország)

In 1983 kreeg ik een trigeminusneuralgie die zich kenbaar maakte door dagelijkse pijnaanvallen van 1 à 2 uur. De pijn trok over de rechterhelft van mijn hoofd, het betrof mijn voorhoofd, ogen en bovenkaak. Een neuroloog opereerde mij, waarbij hij een aangezichtszenuw doorbrandde. Na deze operatie was mijn onderkaak rechts circa 3 maanden verdoofd, maar de pijn in de rechtergezichtshelft was er desondanks nog dagelijks. Een tweede operatie wees ik af. Ik sleepte me er met pijnstillers doorheen. Tenslotte was de pijn toch zo ondraaglijk, dat ik gedachten aan zelfmoord had opgenomen.

Zes dagen na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, in april 1990, was ik geheel zonder pijn. Sindsdien ben ik genezen van de afschuwelijke zenuwpijn.

Genezing van kwaad deel of gehele gezichtshelft (trigeminusneuralgie)

(Németország)

Gedurende een periode van 14 jaar werd ik neurologisch behandeld wegens trigeminusneuralgie en een doof gevoel in mijn rechtergezichtshelft, als gevolg van een ernstig auto-ongeluk. In het begin kreeg ik verzachting door medicijnen (Tegretal, Rökan, vitaminetabletten) en door infusen. Ik had daarna ook een keer 1 tot 2 weken geen pijn. In het verdere verloop werden de pijnaanvallen echter steeds erger, dat wil zeggen: ondraaglijk. De behandelingen hielpen mij niet meer. In deze toestand kwam ik bij de Bruno Gröning-Vriendenkring.

Sinds de inleiding in de leer van Bruno Gröning, in augustus 1991, nam ik dagelijks de heilstroom op. Tot het voorjaar van 1992 had ik nog de bijna ondraaglijke pijnaanvallen. Van de ene dag op de andere hield de pijn op en ook het dove gevoel is sindsdien verdwenen. Sinds die tijd heb ik deze klachten nooit meer gehad.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning