Genezingen van amandelontsteking (tonsillitis)

Genezing van chronische amandelontsteking (tonsillitis)

(Németország)

Op ongeveer 14-jarige leeftijd kreeg ik steeds vaker geïrriteerde amandelen en ontstekingen, dikwijls etterend, soms ook met koorts. De laatste jaren werd het chronisch, ik zoog vrijwel dagelijks op keeltabletten (ik nam ook antibiotica) en ik gorgelde met oplossingen die de ontstekingen moesten remmen enz. Verschillende artsen adviseerden mij de amandelen te laten verwijderen, omdat de ontstoken amandelen, door de voortdurende afscheiding van gifstoffen, het lichaam ernstige schade zouden kunnen toebrengen. Dat weigerde ik echter. Ik had bijna voortdurend pijn.

Ongeveer vijf maanden na de inleiding in de leer van Bruno Gröning had ik geen keeltabletten of andere medicijnen meer nodig. Ik ben nu vrij van pijn, de amandelen etteren niet meer.

Genezing van chronische amandelontsteking (tonsillitis)

(Németország)

Sinds mijn 15e jaar had ik twee maal per jaar in de winter een amandelontsteking met ernstige slikproblemen en koorts. De arts schreef mij penicilline voor.

In de winter van 1990, een jaar na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, had ik voor de eerste keer sinds jaren geen amandelontsteking. Sinds die tijd ben ik vrij van deze belasting.

Genezing van chronische amandelontsteking (tonsillitis)

(Németország)

Reeds als kind en ook later had ik, meestal in het voorjaar en in de herfst, opgezette en etterige amandelen, met daarbij slikproblemen en hoge koorts. De arts schreef voor 10-14 dagen penicilline voor. Maar de ontstekingen kwamen steeds weer.

Sinds de inleiding in oktober 1989 en het regelmatig opnemen van de heilstroom, kreeg ik tot september 1990 nog driemaal een amandelontsteking. Sindsdien zijn er geen ontstekingen meer geweest en dat is tot op heden zo gebleven.

Genezing van chronische amandelontsteking (tonsillitis)

(Németország)

Sinds haar kleuterleeftijd leed mijn dochter jaarlijks twee- tot driemaal aan angina met koorts en veel pijn bij het slikken. Door het innemen van antibiotica namen na ongeveer een week de klachten af, maar na enkele maanden kwam de angina weer terug. Door het vaak innemen van antibiotica ontstonden er schimmelinfecties in mond en onderlichaam, die dan weer met een oplossing en poeder werden behandeld.

Sinds augustus 1991 nam mijn dochter regelmatig de heilstroom op. In januari 1992 had ze nog een keer keelpijn met koorts. Sindsdien heeft ze nooit meer angina gehad.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning