Genezingen van endeldarmontsteking (diverticulitis)

Genezing van endeldarmontsteking (diverticulitis)

(Németország)

Reeds als jonge vrouw had ik veel last van verstopping. Hoewel ik na het overschakelen op volwaardige voeding in 1980 de laxeermiddelen kon weglaten, had ik toch verder nog vaak een vol gevoel en altijd veel darmgassen. In maart 1989 kreeg ik veel pijn in mijn onderbuik. Vaak was er bloed bij de stoelgang. Door darmspiegeling werd diverticulitis (ontsteking van uitstulpingen in de endeldarm) vastgesteld. Na die tijd had ik regelmatig pijn in mijn onderbuik. Daardoor had ik veel moeite met mijn dagelijkse werk.

In oktober 1989 werd ik in de leer van Bruno Gröning ingeleid. Daarna ging het een stuk beter met mij. Sinds april 1990 ben ik geheel klachtenvrij: de pijn in mijn onderbuik is niet meer teruggekomen. Ofschoon ik weer normale kost eet, is de spijsvertering volledig in orde.

Genezing van endeldarmontsteking (diverticulitis)

(Németország)

In 1981 had ik brandende buikpijn en bloed bij de stoelgang. Er werd diverticulitis geconstateerd en een operatie werd als enige mogelijkheid aangeraden. Ik ging toen niet meer naar de arts, meed alcohol en vette spijzen en nam homeopathische medicijnen zoals Silicea, bloedworteldruppels en Aloe D3. De pijn in de darm was er al die jaren.

In mei 1992 werd ik in de leer van Bruno Gröning ingeleid en heb onmiddellijk de heilstroom gevoeld. Plotseling moest ik ‘s nachts snel naar het toilet. Het kwam als een waterval. Ook veel klonterig bloed kwam mee. Daarna was ik zonder pijn en alles was zo licht. Diverticulitis werd bij een na-onderzoek niet meer geconstateerd. Ik wil graag onze God van harte danken voor deze genezing.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning