Genezingen van duizeligheid en evenwichtstoornis

Genezing van evenwichtsstoornissen na beroerte

(Németország)

Sinds een beroerte in december 1989 leed ik aan erge evenwichtsstoornissen. Ik liep met een draaiing naar links en stootte steeds tegen de deurpost. Met lopen moest ik geconcentreerd naar mijn voeten kijken, want anders werd ik duizelig. Wanneer ik onderweg naar iets wilde kijken, moest ik blijven staan. Trappenlopen kon ik alleen zoals een klein kind dat doet. Met een stok als houvast ging het op straat beter.

Tijdens mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning, in september 1994, beleefde ik een spontane genezing. Sindsdien zijn de evenwichtsstoornissen verdwenen. De stok gebruik ik ook niet meer.

Genezing van ziekte van Menière (duizeligheid, misselijkheid, braken)

De heer T.Sch. (71), Schmallenberg (Duitsland)

25 jaar lang leefde ik met aanvallen van duizeligheid, draaierigheid, misselijkheid, braken, zweetaanvallen, angstgevoelens. Van medische zijde werd de diagnose gesteld: ziekte van Menière, een ziekte van het evenwichtsorgaan. De ziekte werd in de loop van de tijd steeds erger. Medicijnen, ook via infuus, gaven slechts kortstondige verbetering. Sinds 1991 werd het zo erg, dat de aanvallen voor een deel zelfs drie maal daags optraden.

In mei 1994 liet ik me inleiden in de leer van Bruno Gröning. Ik merkte direct verbetering en korte tijd later verdwenen de aanvallen geheel. Ik heb geen medicijnen meer nodig en ben zeer dankbaar van een jarenlange kwaal bevrijd te zijn.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning