Genezingen van zonneallergie

Genezing van allergie voor drukinkt (colofonium) en zon

Mevrouw G.M.-G. (47), Bochum (Duitsland)

Sinds 12 jaar was ik allergisch voor de zon, dit betrof vooral mijn hals, borststreek en schouders. Al was ik maar even in de zon, dan ontstonden er pijnlijke en jeukende blaasjes en zwellingen. Zelfs een speciaal, zeer duur anti-zonnebrandmiddel hielp maar weinig. Ik moest me eenvoudig met kleding beschermen.

In 1993 liet ik me in de leer van Bruno Gröning inleiden, omdat ik hulp voor mijn man zocht. Een jaar later was ik op vakantie in Sicilië. Hoewel ik de hele dag zonder speciale bescherming in de zon had gezeten, werd ik me op de eerste avond ervan bewust, dat er geen enkele allergische reactie was opgetreden. De genezing is tot op heden gebleven, waarvoor ik van ganser harte dankbaar ben.

Genezing van allergie voor drukinkt (colofonium) en zon

Mevrouw M.B. (37), Frankfurt (Duitsland)

Telkens als ik naar mijn vaderland Mauritius vloog, was ik daar allergisch voor de zon: rood worden en nattende puistjes. Anti-zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor en door de arts voorgeschreven zalven hielpen niet. Pas na 14 dagen, als de huid sterker werd, ging het beter.

Een jaar na mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning ging ik weer naar Mauritius en hoewel het 40C was, trad er geen allergische reactie op, ook 3 jaar later niet. Ik ben genezen sinds ik in de gemeenschap ben.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning