Genezingen van hoge bloeddruk (arteriële hypertensie)

 

Heilung von Arthrose, Harninkontinenz und Bluthochdruck

Heilung von Bluthochdruck, Arthrose und Harninkontinenz

Olympiada Nikolajewna Odinokowa (70) Odessa (Ukraine)

1961 diagnostizierten die Ärzte bei mir eine Arthrose (Osteochondrose) und einen Bandscheibenschaden in der Lendenwirbelsäule. Täglich hatte ich starke Schmerzen, verbunden mit Krämpfen, Schwäche und Gefühllosigkeit in den Beinen. Später kam noch eine Urininkontinenz (Unfähigkeit, den Urin zu halten) hinzu. Ich konnte nicht mehr kochen und waschen. Die übrige Hausarbeit verrichtete ich unter größten Anstrengungen.

Lees verder...

Genezing van hoge bloeddruk

(Németország)

Acht jaar lang had ik een te hoge bloeddruk. Ik transpireerde altijd erg en was vaak duizelig. De waarde was om en nabij 190/120, aanvankelijk zelfs tot 220. Ondanks het innemen van medicijnen was de onderdruk meestal niet onder de 100.

Circa 7 maanden na de inleiding in de leer van Bruno Gröning kon ik de medicijnen laten staan. Bij regelmatige controles constateerde mijn arts voor het eerst waarden van 130/90 en later van 110/80. Mijn bloeddruk is sindsdien heel normaal.

Genezing van hoge bloeddruk

Mevrouw L.T. (59), Meschede (Duitsland)

Sinds 1983 had ik een te hoge bloeddruk. De bovendruk schommelde tussen 260 en 280, de onderdruk tussen 95 en 110. Ondanks behandeling met medicijnen schommelde de bovendruk ook verder tussen 160 en 180. Ik had vaak een drukkend gevoel in mijn hoofd, duizeligheid, moeheid en onzekerheid tijdens staan en lopen.

In het voorjaar van 1988 kwam ik bij de vriendenkring. Ongeveer drie weken later constateerde mijn huisarts een waarde van 155/70. Ook na weglaten van de medicijnen bleven bij nacontroles de waarden verder tot op heden normaal (155/75). De hierboven beschreven klachten zijn ook verdwenen.

Genezing van hoge bloeddruk

(Németország)

In 1976 werd bij mij een ernstige nierziekte geconstateerd. Sindsdien had ik een te hoge bloeddruk met een waarde tot 220/140. Ook met medicijnen (Lopirin, Minipress, Niften) daalde de bloeddruk niet onder de 180/115. In 1985 onderging ik een niertransplantatie, maar de bloeddruk bleef onveranderd hoog. Daardoor kreeg ik in januari 1990 een beroerte.

Sinds mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning in januari 1991 nam ik dagelijks de heilstroom op. Sinds mei 1991 heb ik geen medicijnen meer nodig en sindsdien heb ik een normale bloeddruk van 130/85.

Genezing van hoge bloeddruk

(Németország)

Ik had vaak een te hoge bloeddruk van 180/110, 170/110 en nam in het jaar voor mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning dagelijks het bloeddrukmedicijn Propanol in, maar zonder duurzame verbetering van de waarden.

Sinds ongeveer een jaar na de inleiding in november 1989 is de bloeddruk naar 130/90 gezakt en sindsdien zonder medicijnen zo gebleven.

Genezing van hoge bloeddruk

Mevrouw R.R. (70), Saarbrücken (Duitsland)

Ik had al 25 jaar een te hoge bloeddruk met waarden tot 240/120. Dagelijks nam ik de medicijnen Isoptin, Clonidin en Vesdil in.

Sinds mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning in juli 1991, heb ik, zoals controles bij mijn arts aantoonden, een normale bloeddruk en ik heb geen medicijnen meer nodig.

Genezing van hoge bloeddruk

Mevrouw M.B.(54), Wegberg (Duitsland)

Sinds jaren had ik een te hoge bloeddruk (180/100), die met Lopirin behandeld werd en desondanks toch in de loop der tijd tot 225/100 steeg. Ik had vaak erge hoofdpijn (druk boven in mijn hoofd en achterhoofd) waartegen ik Thomapyrin innam, 10-20 stuks per week had ik daarvan nodig.

Circa 4 weken na de inleiding in de leer van Bruno Gröning werd een bloeddruk van 140/90 gemeten en die is ook zo gebleven, hoewel ik geen medicijnen meer inneem. Ook hoofdpijn heb ik sindsdien niet meer gehad.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning