Genezingen van doorbloedingsstoornissen (arteriën)

Genezing van doorbloedingsstoornissen van het been, met pijn bij het lopen

De heer A.L. (68), Paderborn (Duitsland)

In 1985 traden er plotseling doorbloedingsstoornissen op in mijn benen. De arts schreef tabletten voor, die ik echter niet kon verdragen, ze vielen me zwaar op de maag. Daarom nam ik geen medicijnen meer in. Zodra ik een uur op was, moest ik gaan zitten, omdat ik het van de pijn niet kon uithouden. Na 5 tot 10 minuten zitten was het weer goed. Lange wandelingen kon ik niet maken.

In april 1991 hoorde ik over Bruno Gröning en het opnemen van de heilstroom. Een maand later had ik geen pijn meer. Sindsdien kan ik zonder bezwaar kilometers lopen. In mei 1991 heb ik tijdens 12 vakantiedagen 168 km gewandeld.

Genezing van doorbloedingsstoornissen van het been, met pijn bij het lopen

Mevrouw R.R. (70), Saarbrücken (Duitsland)

In mijn linkerbovenbeen had ik meer dan vier jaar een doorbloedingsstoornis. Na ca. 200 m lopen kreeg ik daar een doof en stijf gevoel. Pas na minutenlang masseren kon ik mijn weg vervolgen. Ter vermindering van de klachten nam ik dagelijks een ASS-harttablet, wat echter geen duidelijke verbetering gaf.

Een half jaar na de inleiding in de leer van Bruno Gröning in juli 1991, zijn de klachten verdwenen. Nu ben ik in staat om een half uur onafgebroken te lopen. Met kleine tussenpozen heb ik ook al twee uur gelopen, zonder dat ik klachten had.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning