Genezingen van verstopping (obstipatie)

Heilung von Angina-pectoris-Beschwerden, Luftnot bei koronarer Herzkrankheit, Verstopfung

Heilung von Angina-pectoris-Beschwerden, Luftnot bei koronarer Herzkrankheit und Verstopfung

Christa Nehm (68), Baunatal (Deutschland)

Seit 1984 litt ich unter Herzbeschwerden. Die Schmerzen strahlten auch vom linken Oberarm über den Hals bis zum Kiefer aus. Ärztlicherseits wurde eine schwere koronare Herzerkrankung festgestellt. Die Blutgefäße, die mein Herz versorgen, waren verengt. Ich erlitt in der Folge zwei Herzinfarkte. Die Gefäße wurden mehrfach erweitert, doch konnte mir keine große Hilfe gegeben werden. Auch diverse Medikamente (Isoket 120, ASS 100, Selectol, Loperin, Dytide H und Nitro-Spray bei Bedarf) und zwei Kuraufenthalte konnten mir nicht nehmen, dass ich nur wenig belastbar war. Es war mir weiterhin nur leichte, sitzende Hausarbeit möglich. Betten machen, Fenster putzen, Staub saugen ging nicht mehr. Auch die Treppen kam ich nicht mehr hoch. Schon bei leichter Belastung traten Atemnot und ein Druckgefühl auf der linken Brustseite auf. Zeitweise schaffte ich noch nicht einmal mehr, 500 Meter ebenerdig zu gehen. Ich litt seit 40 Jahren unter chronischer Verstopfung. In den letzten Jahren musste ich täglich sechs Tabletten (Dulcolax) einnehmen, um zur Toilette zu können.

Lees verder...

Genezing van 10 jaar constipatie

Suppiah Malliga (45), Singapore

Ongeveer in 2001 begon de constipatie. Er was geen speciale oorzaak voor. Bij elk toiletbezoek voor darmlediging voelde ik me onbehaaglijk, omdat de ontlasting altijd erg hard was en ik moest persen. Dat veroorzaakte hevige pijnen in mijn onderbuik en ter hoogte van de darmuitgang. Soms had ik ook bloed bij de ontlasting. Ook kon ik maar één of twee maal per week naar het toilet gaan, waardoor ik me in het algemeen niet lekker voelde. Ik ging naar geen arts of alternatief genezer, nam echter kruidenthee en ayurvedische medicijnen in en probeerde meer te drinken. Echter zonder succes.

Lees verder...

Genezing van chronische verstopping

Mevrouw C.D. (23), Münster (Duitsland)

Reeds als klein kind had ik spijsverteringsklachten. Dikwijls kon ik ongeveer 9 dagen niet naar het toilet. Vooral bij spanning was het erg. Ooit ging ik naar de dokter die me een laxeermiddel voorschreef. Dit nam ik altijd alleen maar in, als ik minstens drie tot vier dagen geen stoelgang meer had. Ik had meestal veel pijn tijdens de stoelgang.

Zes maanden na de inleiding in de leer van Bruno Gröning was mijn stoelgang normaal. Ik kan nu regelmatig naar het toilet, zonder pijn. Ik heb geen laxeermiddelen meer nodig.

Genezing van chronische verstopping

Mevrouw E.G. (64), Heidelberg (Duitsland)

Sinds vele jaren had ik een onregelmatige stoelgang. Twee tot drie dagen kon ik niet naar het toilet. Ik heb al het mogelijke zelf gekocht, bijvoorbeeld Bekunisthee. Als ergens in een tijdschrift iets stond, rende ik er meteen op af om het te halen. Maar het hielp niets.

Nu, sinds ik in de leer van Bruno Gröning ben (november 1989), ga ik 's morgens als eerste naar het toilet en vaak zelfs tweemaal per dag.

Genezing van chronische verstopping

Mevrouw H.H. (55), Landshut (Duitsland)

Al sinds mijn jeugd had ik zeer ernstige spijsverteringsklachten. Zonder het dagelijks innemen van medicijnen was geen stoelgang mogelijk. In het voorjaar van 1994 stelde een genezer aan de hand van Kirlianfotografie ernstige spijsverteringsklachten vast. De genezer zei dat er geen hoop op genezing bestond, zelfs niet op verbetering.

In de herfst van 1994 greep ik naar een strohalm en liet me in de leer van Bruno Gröning inleiden. Enkele weken later waren de klachten die me sinds mijn jeugd geplaagd hadden, eenvoudig niet meer aanwezig. Ik heb zonder medicijnen dagelijks een regelmatige stoelgang. Een half jaar later liet ik me nog eens onderzoeken (Kirlianfotografie). Het succes werd ook daar weer aangetoond.

Genezing van chronische verstopping

Mevrouw M.B. (54), Wegberg (Duitsland)

Al als kind had ik verstopping, waardoor ik vaak schreeuwde van de pijn. De verschillende middelen als castorolie, slaolie, pruimensap, Agiolax en laxerend sap (argonalsap) hielpen slechts weinig. Op een vakantie in Bulgarije, waar ik geen medicijnen kon verkrijgen, had ik 11 dagen geen stoelgang. Ik leed aan misselijkheid, een opgeblazen gevoel, maagpijn en aan acne als bijverschijnsel.

Door de leer van Bruno Gröning kon ik een spontane genezing beleven. Na mijn inleiding heb ik bijna dagelijks zonder moeite stoelgang, en mijn huid is ook veel mooier geworden.

Genezing van chronische verstopping

Dhr. R.B. (25), Linz (Oostenrijk)

Reeds als klein kind leed ik aan verstopping. Af en toe nam ik een laxeermiddel, wat echter maar korte tijd succes bracht.

Na mijn inleiding is de verstopping volledig verdwenen

Genezing van chronische verstopping

Dhr. F.B. (47), Burghausen (Duitsland)

Sinds ongeveer 12 jaar had ik last van verstopping. Slechts om de 2 tot 3 dagen had ik stoelgang. Tegelijkertijd kreeg ik rugpijn onder in de lendenen. De pijn werd erger naarmate de verstopping langer duurde. Daardoor was mijn prestatievermogen beperkt en ik had moeite met mijn werk.

Twee maanden na mijn inleiding, in juni 1995, was mijn stoelgang normaal en sindsdien dagelijks. Het opgeblazen gevoel en de rugpijn zijn verdwenen. Mijn gevoel van welbevinden is veel beter en op mijn werk presteer ik weer volledig goed.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning