Genezingen van bronchiale catarre (bronchitis)

Heilung von 58 Jahren Stottern und 25 Jahren chronischer Bronchitis

Genezing van 58 jaar stotteren en 25 jaar chronische bronchitis

Dorofej E. K. (78) Gatschina, St. Petersburg (Rusland)

Al meer dan 25 jaar had ik elk jaar acute ademhalingsziekten, bronchitis, kwellende hoest en verkoudheid. Bij onderzoeken op het zorgbureau voor tuberculose stelden de artsen de diagnose van chronische obstructieve bronchitis. Vooral in het voorjaar en in de herfst was het voor mij heel erg. Deze aanvallen werden afwisselend veroorzaakt door lang staan aan de bushalte, nat geworden voeten bij regenweer, tocht, enz.

Naast de verschillende tabletten en mixturen die ik innam, schreef men mij inhalatie, fysiotherapie, koppenzetten, mosterdpleisters en heilgymnastiek voor. De artsen adviseerden me te stoppen met roken en indien mogelijk kouvatten te vermijden. De therapeutische maatregelen brachten me wat verlichting, maar de hulp was slechts van korte duur. In mijn nood greep ik naar zelfbehandeling en hield me bezig met geneeskruiden en leembehandeling. In mijn voeding ging ik koolhydraten en eiwitten scheiden, maar zonder de lang verwachte verbetering.

Lees verder...

Genezing van chronische bronchitis

Mevrouw C.K. (22), Wegberg (Duitsland)

Reeds als klein kind leed ik aan kroephoest, later met chronische bronchitis, al naar het jaargetijde was het erger of minder. Onze huisarts schreef penicilline voor. Daarbij trad er verkoudheid, koorts, pijn in de ledematen en zwakte op.

Door mijn moeder vond ik de weg naar de leer van Bruno Gröning. Enige tijd na de inleiding moest ik hevig hoesten, daarbij had ik hoge koorts. Het was erger dan ooit tevoren Twee dagen later namen koorts en hoesten af. Sindsdien is het hoesten nooit weer voorgekomen.

Genezing van chronische bronchitis

(Németország)

Gedurende 10 tot 12 jaar had ik één of twee keer per jaar bronchitis, meestal gepaard gaande met koorts. Ik leed aan hevige prikkelhoest en ademhalingsmoeilijkheden. Met de door mijn arts voorgeschreven medicijnen stopten na ca. 14 dagen de klachten.

In maart 1991 werd ik in de leer van Bruno Gröning ingeleid. Op dat tijdstip had ik weer eens last van hevige hoest - en dat al sinds twee maanden - die na de inleiding was verdwenen. Tot op heden heb ik geen bronchitis gehad.

Genezing van chronische bronchitis

(Németország)

Circa 5 à 6 jaar leed ik aan bronchitis. De tussenpozen tussen de acute fasen werden tot de inleiding in de leer van Bruno Gröning, in mei 1993, voor een deel gereduceerd tot slechts 3 weken. Diep zittende hoest met veel etterig slijm en nachtelijke verstikkingsaanvallen, veroorzaakten dan meer dan 2 à 3 weken weinig of helemaal geen slaap. Ontstekingremmende en slijmoplossende antibiotica (bijv.Doxy Wolff), mosterdpleisters en thee gaven evenwel tijdelijk verlichting en verlaging van de koorts, maar tussen de acute fasen hoestte ik bijna voortdurend en voelde me slap en ellendig.

In mei 1993 werd ik ingeleid en had daarna onveranderde klachten, totdat ik eind oktober de laatste acute fase beleefde. Vanaf dat tijdstip verdween de hoest en het slappe gevoel volledig en de bronchitis is niet meer voorgekomen.

Genezing van chronische bronchitis

Mevrouw M.B. (37), Frankfurt (Duitsland)

Sinds 1977 kreeg ik bronchitis met koorts, eerst eenmaal per jaar, later 3 à 4 maal per jaar. Ook was ik benauwd en had pijn bij het hoesten. Door medicijnen namen de klachten na 14 dagen af. De arts sprak van chronische bronchitis.

Sinds mijn inleiding in de leer van Bruno Gröning in 1991 heb ik geen bronchitis meer gehad.

Dokumentarfilm

Documentaire:
"Het fenomeen
Bruno Gröning"

Data filmvoorstellingen in vele steden wereldwijd

Grete Häusler-Verlag

Grete Häusler uitgeverij: Een grote keus uit boeken, tijdschriften, CD’s, DVD’s en kalenders

fwd

Wetenschappers aan het woord: Interessante aspecten van de leer van Bruno Gröning